Financiele diensten

Een gecertificeerd onafhankelijke financieel planner brengt uw huidige risico's en huidige en de toekomstige financiële wensen in kaart en adviseert u over zaken die nog niet voldoende zijn geregeld. Of u heeft een vraag over uw eigen situatie over werk, inkomen, vermogen of nalatenschap. Dit geldt voor mensen met pensioen- en verzekeringskwesties en gezondheidsproblemen. Ons advies is op maat, deskundig en betrouwbaar. Wij beschikken allen over een of meer academische opleidingen in de Pensioen- en Verzekeringskunde en Financial Planning of in de Verzekeringsgeneeskunde en Gezondheidswetenschappen richting Arbeidsrehabilitatie. De wetenschappelijke basis in combinatie met veel praktijk ervaring maken dat we weten wat er bij u aan vragen leeft. Wouters WHS is hierdoor een volwaardig gesprekspartner voor u.

"Het advies van Wouters WHS heeft ons verder geholpen om onze doelen te bereiken. Zij hebben ons fantastisch geadviseerd."
"De aanpak van Wouters heeft ons bedrijf enorm geholpen. Chapeau!"
Particulieren

Op dit deel vindt u informatie voor werknemers, werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden over werk, gezondheid en financiën

lees meer
Bedrijven

Op dit deel vindt u informatie voor werkgevers en de ondernemer als IB-ondernemer en Dga

lees meer
Financiële diensten

Op dit deel vindt u informatie over financiële diensten

lees meer
Meer informatie
Werken, gezondheid & financiën

Wouters Work & Health Solutions heeft jarenlang ervaring. Hieronder een greep uit een aantal van onze klanten, partners & projecten.